jump to navigation

Woensdag 9 april april 9, 2008

Posted by ubabert in verbouwing.
Tags: , , , ,
trackback

Afgelopen weekend gesloten en nu is het al een kale vlakte, ons Informatiecentrum. Wat er hergebruikt moest worden heeft inmiddels z’n nieuwe bestemming bereikt en de eerste stofschotten zijn geplaatst met het oog op de sloop van een flink aantal wanden. Wanneer die sloop precies gaat plaatsvinden moet ik nog eens even in de planning nazoeken, maar als het in de komende week is dan heeft Robin de reis van de NVB naar Barcelona goed gepland. ­čśë Hij is overigens niet de enige UBA-collega die daar z’n licht gaat opsteken bij onze Spaanse collega’s, want de UvA is met Barbara, Marianne, Alice, Margriet en Kasper ook verder goed vertegenwoordigd. In ieder geval nog een blog om in de gaten te houden.

In de nieuwe studiezaal in het E-gebouw is het ondertussen al een drukte van belang. Ondanks de slechte toegankelijkheid van het UB-complex op dit moment weten studenten en medewerkers al aardig de weg te vinden. Nog niet alle voorzieningen zijn echter al zoals we ze gepland hadden (en gehoopt hadden dat ze ook al klaar zouden zijn). De raadpleegplekken voor het beeldmateriaal uit de collectie mediastudies zijn nu net geïnstalleerd, maar de raadpleegruimte zelf staat nog vol met verhuisbakken. In de studiezaal aan de voorkant van het gebouw wordt met man en macht gewerkt aan het plaatsen van de laatste tafels en stoelen. Verder moeten de lopende en gebonden jaargangen van de verschillende tijdschrift-collecties nog hun nieuwe plek vinden en lopen de mannen van Saan nog af en aan te slepen met de laatste kratten muziekwetenschap uit het PC Hoofthuis.

 

 

Maar het einde is in zicht en dus gaan we vanmiddag in klein gezelschap even een hapje en een drankje nuttigen om de afronding van deze verhuisactie te markeren. Voor de direct betrokkenen blijft dat een ingrijpende gebeurtenis waarover ‘op de tekentafel’ makkelijk gesproken wordt maar waarvan de impact in de praktijk nooit onderschat mag worden. Daarom: proost!

 

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: