jump to navigation

Donderdag 3 april april 3, 2008

Posted by ubabert in verbouwing.
Tags: ,
trackback

De collectie wijsbegeerte staat inmiddels ook op z’n nieuwe plek. Het leek op sommige plaatsen aan de krappe kant te worden, maar gelukkig houden we her en der toch nog wel de nodige metertjes over zodat er ruimte blijft voor de reguliere groei en krimp. Lidie en Willem hebben hun nieuwe werkkamers betrokken, moeten allebei nog wel de nodige dozen uitpakken (nieuwe kasten nog niet gearriveerd) en zijn door hun ook op de UB werkzame collega-vakreferenten Arie (maar die vertrekt weer over twee weken!), Laval en Maaike met bloemen begroet.

bloemen-3-apr.jpg

V.l.n.r. Maaike, Willem, Arie, Lidie en Laval

Niet de gehele collectie wijsbegeerte is uiteindelijk in de open opstelling terecht gekomen. De fameuze Bibliotheca Beth, die in de Vendelstraat in aparte glazen kasten stond opgesteld, is tijdelijk in het magazijn achter de Onderzoekszaal herplaatst. Tijdelijk, want al langer geleden is met de directeur van het onderzoekinstituut ILLC, Frank Veltman, afgesproken dat de collectie na de oplevering van de nieuwbouw van de FNWI op de nieuwe locatie van het ILLC opgesteld zal worden. Zo weten we dat we in ieder geval ook in 2009 (mogelijk 2010) nog een verhuizinkje tegoed hebben.

wijsbegeerte1collectiebeth.jpg

De collectie-Beth in de Vendelstraat. 

Media-update m.b.t. verhuizing: voor diegenen die het wellicht gemist hebben, in de gedrukte Folia van deze week staat een fraaie fotopagina over de verhuizing-over-het-water van afgelopen week. Uiteraard ook digitaal te raadplegen (p. 21).

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: