jump to navigation

Vrijdag 7 maart maart 8, 2008

Posted by ubabert in verbouwing.
Tags: ,
trackback

Gelukkig, de schilders zijn vandaag in grote getalen op komen dagen en het hele C-gebouw geurt naar verse verf. Het is een bekend feit: wat een likje verf wel niet voor verschil kan maken. Nu nog de nieuwe vloerbedekking leggen en deze helft van de toekomstige ruimtes voor de collecties Geesteswetenschappen ziet er als een plaatje uit. Moet ook wel, want over twee weken ligt de boot met de collectie Mediastudies voor de deur.

 vloerbedekking-c.jpg

Wat ook een gigantisch verschil maakt zijn de akoustische plafonds in de hallen en het trappenhuis van het A-gebouw. Dat dat niet ooit meteen bij de bouw van het gebouw is gedaan, of in een van de tussenliggende veertig jaar, is een kleine schande. Maar goed, nu gebeurt het tenminste en het resultaat is nu al spectaculair te noemen.

Ook zijn de eerste boeken inmiddels in zaal A3.01 herplaatst. De oude kasten uit het Informatiecentrum doen hier opnieuw hele goede dienst en in combinatie met de zwarte koof langs de binnenwand ontstaat een heel prettige sfeer. Aan het einde van de middag wordt door een snelle actie van Robin een probleempje rond de plaatsing van ouder materiaal adequaat opgelost. Volgende week maar weer verder…

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: